ERICSON LABORATOIRE DIETETIK – Тройна програма за отслабване и изглаждане на целулита в 3 направления механично, биологично и хранително

0

През последните 30 години броят на хората с наднормено тегло и затлъстяване непрекъснато се увеличава. Някои изследвания сочат, че половината от населението на Европа, Северна и Южна Америка, Средния Изток и Южна Африка са с наднормено тегло. СЗО създаде термина  “Глобезити” – световна епидемия от обезитас или затлъстяване. Доказано е, че нездравословното хранене с т.нар. JUNK FOOD и заседналия начин на живот, без спорт и движение, са причина за широкото разпространение на затлъстяването.

 

В съвременния свят храната е далеч от естествената. Хранителните продукти са промишлено преработени и съдържат вредни и дори токсични вещества, прекалено много въглехидрати, наситени и „транс“ мазнини. Като източник на големи количества „транс“ мазнини небалансираната диета създава условия за появата и задълбочаването на целулита. „Транс“ мазнините увреждат хронично мастната тъкан и тя започва да се презапасява с енергия. Свръхразрастналите се мастни депа са свързани с три фактора: адипоцитни прекурсори, зрели адипоцити и агресивни макрофаги. Мастните клетки предават верижно помежду си сигналите за агресия, което предизвиква влошаване на функционирането им и прекомерно разрастване. Отслабващата и антицелулитна терапия DIETETIK е разработена, за да се противопостави на вредното въздействие на небалансираната диета, богата на „транс“ мазнини и да спре деформациите във функционирането и качеството на мастните клетки.
Изследванията, които са направени за действието на ключовата активна съставка INTENSLIM доказват, че тя е ефективна на 4 нива:
• 77% намалява производството на сигнал от вредните  „транс“ мазнини.
• 66% намалява активността на макрофагите.
• 73% се повишава производството на адипонектин.
• 104% стимулация на липолизата, благодарение на стимулиране на експресията на диснутрин.
Изследванията in vivo са направени с фокус върху резултатите при бедрата и корема и показват незабавен и прогресивен отслабващ ефект след приложение на продукти, съдържащи основната активна съставка INTENSLIM.
При бедрата мастната тъкан, измерена с ехограф, намалява със 7,6% още след първата процедура, за да достигне до –24% след 1 до 2 месеца, в зависимост от индивидуалните особености. При корема са измерени от 1 до 4 см намаляване на обиколката след 1–2 месеца.

Отслабващата и антицелулитна терапия DIETETIK е създадена, за да контролира вредата от нездравословното хранене. Тя е насочена към мастната тъкан и целулита глобално по цялото тяло и локално в областта на бедрата и корема. Последователното прилагане на терапията, комбинирано с балансиран здравословен хранителен режим и движение правят възможно постигането на отлични резултати.
Активната съставка INTENSLIM е натурален липолитичен бустер и представлява комбинация от 3 растителни съставки: екстракт от Zingiber zerumbet (див джинджифил), кофеин и екстракт от Globularia cordifolia (сърцевиднолистно гологлавче).
Многобройните научни изследвания показват, че INTENSLIM:
• Активира липолизата, стимулирайки деснутрин (ензим, отговорен за липолизата) и ограничавайки фосфодиестеразата. Намалява адипоцитната диференциация с 40%.
• Редуцира натрупването на мазнини, намалявайки активността на липопротеин липаза. Намалява складирането на триглицериди с 19%.
• Ограничава възпалението в мастната тъкан, възстановявайки нейната хомеостаза. Намалява производството на провъзпалителния фактор интерлевкин-6 с 54%.
• Подобрява синтеза на еластин.
Професионалната терапия DIETETIK бе демонстрирана от г-н Бруно Фоше.
Първата стъпка от процедурата е ексфолиация на проблемните зони с Fitness Super Detox – захарен супер-детокс скраб, съдържащ INTENSLIM, гуарана (липолитичен ефект) и кигелия (стимулира синтеза на колаген и стяга кожата). Захарните кристали перфектно отстраняват вроговените клетки от повърхностния слой на кожата и по този начин се стимулира клетъчната регенерация, подобрява се дишането на кожните клетки, изглажда се текстурата и се подобрява външния вид на кожата. Ексфолиацията подготвя тялото да поеме активните отслабващи и стягащи съставки от следващите продукти в процедурата. Ексфолираните зони се подсушават и се нанася Cafein’ Fat Burn – дневен антицелулитен серум за изгаряне на мазнини, който съдържа INTENSLIM, рускус (венотонизиращо, противооточно, успокояващо, дрениращо действие), гинко билоба (мощен антиоксидант с венозащитен и противовъзпалителен ефект) и зелен чай (стимулира микроциркулацията). Следва нанасяне на плътен слой Cellulitic Massager – отслабваща и антицелулитна масажна паста с тройно въздействие: инхибира складирането на мазнини и филтрира тъканите, дрениращо и противооточно действие. Освен INTENSLIM, пастата съдържа бръшлян с дрениращ и липолитичен ефект и спирулина, която защитава колагеновите и еластиновите фибри и стяга кожата. Прилага се специфичен масаж с антицелулитни вендузи – вакуумно засмукване на проблемните зони. Този масаж помага да се намалят мастните натрупвания, изглажда целулита и разхлабва стрес точките. Следващата стъпка е боди репинг – обвиване на тялото с найлон и затопляне с електрическо одеало за 20 минути. Клиентката може да си вземе душ или тялото й да бъде почистено с топли влажни кърпи.
Продължителността на 1 процедура е 1 час и 30 минути, а препоръчителния курс е минимум 4–6 процедури 2 пъти седмично.

7-дневна отслабваща програма. Отслабващ коктейл с вкус на мохито – стимулатор за оформяне на нов силует и избавяне от целулита. Целулитът засяга почти 90% от хората – и мъже и жени – независимо от възрастта. Най-често той „се настанява“ на бедрата, дупето и корема. Тази неприятна „портокалова кожа“ се получава вследствие на 3 физиологични нарушения: прекомерно натрупване на мазнини, задържане на течности и деформация на колагеновите структури. Мастната тъкан се разраства, деформира съединителната тъкан, притиска и кръвоносните съдове, вследствие на което хипертрофиралата съединителна тъкан създава видимите неравности по кожата. Причините за появата и натрупването на целулита са хормонални, наследствени, в резултат на нездравословно хранене и режим на живот, стрес и др.

CELLULIT EXPRESS комбинира 3 основни действия за намаляване на целулита:

 

  1. Атака на мастните клетки и изгаряне на мазнини.L-карнитинът и екстрактите от зелен чай и гуарана имат липолитично действие и стимулират изгарянето на мазнини.
  2. Стимулиране на дренажа и елиминиране на отпадните вещества. Листата от касис са богати на полифеноли с диуретичен ефект, улесняват извеждането на вода и отпадни продукти чрез урината. Плодовете от бъз имат лаксативен ефект и прочистват. Черешовите дръжки притежават прочистващи и диуретични свойства.
    3. Изглаждане на целулита и стягане на кожата.
    Зеленият чай е богат на антиоксиданти и минерали, подобрява еластичността на кожата и изглажда фиброзната тъкан, а гуараната съдържа кофеин, който стимулира липолизата.
    CELLULIT EXPRESS представлява течен коктейл, който стимулира и подпомага отслабването, оформя фигурата и елиминира целулита. Една опаковка съдържа необходимото количество за 1 седмица: 14 ампули по 15 мл.
    Употреба: Препоръчва се CELLULIT EXPRESS да се ползва 3 седмици. Съдържанието на 1 ампула се разтваря в чаша с вода. Първата седмица се пият по 2 ампули – сутрин и на обяд преди хранене, а втората и третата седмица се приема само по 1 ампула.    

Няма коментари