EndoSpheres Therapy – най-подходящото оръжие срещу целулит!

0

 EndoSpheres Therapy е най-новата неинвазивна и революционна апаратура, която успешно премахва целулита, стяга кожата, тонизира мускулатурата и помага в борбата с излишните килограми.

„Терапията е изключително добре възприемана и от жени, и от мъже.“, казва Николета Тодорова, козметик в салон Визия, гр. Варна.

В началото бях недоверчива, но когато започнах да се интересувам обстойно от апаратурата и изпитах метода върху себе си, разбрах какво всъщност дава тази процедура като усещане и резултат. Според мен апаратът EndoSpheres Therapy е най-добрият в момента на естетичния пазар от гледна точка на неинвазивните и чисто механични методи. Наистина действието му е много по-бързо в сравнение с останалите апаратни методи и ефектът се усеща още след първата процедура.
EndoSpheres Therapy се прилага и за подмладяване на лицето. Процедурата се възприема изключително добре както от жените, така и от мъжете. Терапията за лице ефикасно отстранява отоците и подпухването, стяга и прибира двойната брадичка, преоформя лицевия контур, изглажда бръчките в околоочната зона. Изключително подходяща е за клиенти, които не желаят инвазивни процедури, предпочитат да остаряват елегантно и за тях Ендосфера терапията е перфектното решение.
Целулитът вече не е предизвикателство за мен, имам подходящото оръжие за премахване на неестетичната портокалова кожа. Едно от най-големите предимства на EndoSpheres Therapy е, че се постига едновременно стягане и ремоделиране на тялото, а не просто отслабване. Практиката ми показва, че при клиентите, които спазват последователността на своите процедури с EndoSpheres Therapy, винаги има ефект. Разбира се, резултатите зависят и от хранителния им режим, като не е необходимо да спазват диета, но е важно да се придържат към здравословно хранене, както и да имат добра двигателна активност. Но дори и жени, които разчитат основно на процедурите с EndoSpheres Therapy, се радват на добри резултати и често споделят със своите близки и приятели. Много от новите ни клиенти идват при нас по препоръка от доволни познати.
Важно е да подчертая, че резултатите от Ендосфера терапията се разгръщат във времето, защото се подобрява лимфния дренаж и трофиката на тъканите. Добре е клиентите да знаят, че ако са се подлагали на радиочестотни процедури, криолиполиза или ултразвукова кавитация, след тях е препоръчително да включат Ендосфера терапията, която наистина върши чудеса – стимулира лимфния дренаж и отстраняването на разградените мазнини, изглажда и стяга кожата, релаксира мускулите. Процедурите с EndoSpheres Therapy не изключват, а допълват другите методи за извайване на красиво тяло.
Бях изненадана, когато започнах да работя с апарата и експериментално подходих към обработване на възпален плексит. Клиентът ми само след 6 процедури беше въодушевен, въпреки скептичната първоначална нагласа. Вече нямам притеснение, когато клиенти ме попитат: „Ще има ли резултат?“, „Методът вреден ли е?“. Чувствам се спокойна и удовлетворена, клиентите ми са щастливи и здрави.
Смятам, че EndoSpheres Therapy е терапия на бъдещето, естествен, абсолютно безвреден и надежден метод за възстановяване на младостта и красотата, подходящ както жени, така и за мъже, които предпочитат неинвазивните и безопасни терапии за отдалечаване признаците на стареене.

Няма коментари