ЛУКСОЗНА ТЕРАПИЯ PLATINUM НА ALISSA BEAUTE

0

Луксозната терапия PLATINUM на италианската биокозметика Alissa Beaute ефикасно „замразява“ времето и гарантира свежа, сияйна и видимо по-млада кожа. Уникалната платинена формула мигновено освежава изгубилата естествения си блясък кожа и спомага за изравняване на текстурата и цвета й, ефикасно стяга разширените пори, предпазва от трансепидермална загуба на вода, спомага за укрепване на бариерната функция на кожата, подобрява еластичността и жизнения й тонус.

 

Както е известно, с напредване на процеса на стареене се появяват различни кожни проблеми – нарушаване на нормалната функция на кожната бариера, загрубяване на кожата, загуба на еластичност и блясък, неравномерен тен, пигментни петна, разширяване на порите, както и поява на фини линии и по-дълбоки бръчки. Изключителната терапия PLATINUM предлага луксозна грижа с платинен прах за всички дами, които желаят здрава, гладка и видимо по-млада кожа с изравнен и сияен тен. Процедурата е особено подходяща за кожа с несъвършенства, видими пори, фини линии и мимически бръчки.

 

Активни съставки в линията PLATINUM

Основна активна съставка в продуктите от линията PLATINUM е платиненият прах, който подобрява устойчивостта на кожната бариера срещу неблагоприятните външни фактори и е идеално средство за възстановяване на кожата, благодарение на електромагнитната си активност. Скъпоценният платинен прах придава блясък, спомага за ефикасно изглаждане на бръчките, нормализира функциите на кожата и възвръща жизнения й тонус. Друг важен компонент в продуктите от линията PLATINUM е хидратиращият и реструктуриращ комплекс AquaxylTM, изключително важен за оптималната хидратация на кожата. Активната съставка Filagrinol стимулира синтеза на протеина филагрин, който е маркер в крайната фаза на кератинизацията и при самия процес на стареене на кожата. Известно е, че филагринът се свързва с кератина и съкращава кератиновия цитоскелет, като по този начин допринася за процеса на съединяване на клетките. Загубата на филагрин води до образуването на „дефектен“ рогов слой и нарушаване на нормалната функция на кожната бариера. Във формулата на продуктите от линията PLATINUM е включен и екстракт от бяла лилия и P-Cell – стволови клетки от червени чушки.

ALISSA BEAUTE

Професионална и домашна грижа

Продуктите за професионална грижа от линията PLATINUM са представени от серум, маска и крем, които хидратират, уеднаквяват тена, стягат порите, укрепват защитната бариера на кожата и изглаждат бръчките. Във формулата на серума са включени платина, Filagrinol, серамиди, Аquaxyl™, алантоин и други активни компоненти, спомагащи за възвръщане на сияйния вид на кожата. Маската съдържа платина, арганово и бадемово масло, както и витамини, които ефикасно противодействат на признаците на стареене. В състава на крема са включени платина, серамиди, Aquaxyl™, екстракт от бяла лилия, масло от карите, хиалуронова киселина и други съставки, които интензивно хидратират, успокояват и изглаждат кожата.

Продуктите за домашна употреба включват: крем за околоочен контур, който отстранява фините линии, редуцира тъмните кръгове и торбичките под очите, придава свежест и младежко излъчване, дневен крем за лице Luminous Cream и Repair Cream – възстановяващ крем със стягащо и изглаждащо действие. А за да е любимата ви козметика винаги под ръка, Alissa Beautе предлага и специален комплект, изключително подходящ за грижа за кожата по време на пътуване. Терапията PLATINUM се препоръчва след като са направени 3-4 броя избелващи процедури, за да може да се заздрави и възстанови кожата.

Няма коментари