LycoGel дишащ камуфлаж – перфектна грижа за раздразнена и проблемна кожа

0

В днешно време има много различни процедури и апарати, с които помагаме на кожата си да изглежда по-свежа и млада. Някои от тях причиняват временен дискомфорт и зачервяване. LycoGel е холандски продукт, разработен за употреба веднага след процедура. Той прикрива несъвършенствата и успокоява кожата. Постигането на изящна кожа вече е възможно, независимо дали след процедура или в ежедневието.

 

Откога използвате LycoGel в работата си и какво представлява този продукт?
Работя от няколко години с LycoGel и преди да го открия винаги съм се притеснявала в какъв вид ще излезе моят клиент от салона. Всички правим процедури, които налагат моментни неразположения на кожата, основно след почистване, екстракция, мезотерапия, химически пилинги. LycoGel има в състава си силиций и позволява на кожата да диша, затова няма опасност да навреди на току-що раздразнената и зачервена кожа. Но дори да не се налага да прикриваме несъвършенства, LycoGel e великолепен завършек на всяка една процедура.

Как се използва LycoGel?
Най-хубавото е, че веднага след нанасяне на продукта, кожата е матирана и видимо изглежда спокойна. Там, където има току-що екстрахирани и все още зачервени зони може да се нанесе и по-плътно. Не се притеснявайте, това ще донесе само облекчение на кожата. Нещо повече, продуктът даже помага за по-бързото възстановяване след процедури, тъй като съдържа патентовани биоактивни съставки. Почти винаги под Lycogel нанасям подходящ за случая крем. Винаги внимавам с по-плътните консистенции и слагам по-малко количество, защото LycoGel ще го допълни.

Колко количество от продукта е необходимо, за да се прикрие временното неразположение на кожата?
Не се притеснявайте за разходната норма! LycoGel е изключително икономичен продукт. Клиентите, които го използват, също знаят това! Те знаят също, че LycoGel е продукт, който ще престои повече часове на лицето им и не само че няма да навреди, но и носи спокойствие и приятно усещане. В същото време е достатъчно покривен, без да е натрапчив. LycoGel е и чудесен избор за всекидневна употреба за всеки тип кожа, особено за проблемните – чувствителни и акнеични.

LycoGel има няколко цвята. Как избирате кой е най-подходящият?
Относно индивидуалния подбор на цветовете не е никак трудно да се избере, има доста голям диапазон на адаптиране според цвета на кожата. Честно казано в моята работа не се налага да поддържам всички тоналности. Винаги имам цвят Amber, който е най-тъмният за нашите ширини и Pearl, един от най-светлите, но с много мек и приятен оттенък.

Защо препоръчвате на вашите клиенти LycoGel?
Защо точно LycoGel ли? От опит знам, че мога да разчитам на него най-вече за доуспокояване на кожата – матирана и с великолепен ЗD ефект. Има го в различни тоналности и пасва на всеки тип кожа. Друго важно предимство е слънцезащитата с SPF 30, която е задължителна през всички сезони. Също така LycoGel e подходящ за ежедневна употреба и при проблемна кожа.

Как вашите клиенти възприемат LycoGel? 
Освен че е много харесван продукт, аз бях много бях поласкана, когато моя клиентка се обади от Холандия, където вече живее и ми сподели, че и там използват LycoGel за завършващ продукт! Останалото било „почти“ като при нас в България!

 

За контакти:
Салон One 
гр. София,  ж.к. Бели брези

Няма коментари