Терапия за лечение на розацея – C.R. hronic redness & Rosacea treatment

0

За съжаление от розацея са засегнати доста жени след 30-35-годишна възраст. Тази професионална терапия за лечение на хронично зачервяване и розацея от гамата на pHformula е специално формулирана, за да помогне за намаляване на зачервяването и да предотврати появата на рецидиви. Преди процедурата е препоръчително да се избягва продължителното излагане на слънце, особено през 10-те дни преди лечението.

Терапията започва с почистване на лицето с E.X.F.O. Cleanse, който деликатно отстранява замърсяванията и грима от кожата, след което се нанася S.K.I.N. Primer – продукт за обезмасляване на кожата, който едновременно с това е и тест за чувствителността на кожата. S.K.I.N. Primer не само дава представа на терапевта за персонализиране на процедурата, но и улеснява проникването на активните съставки от последващите продукти. Този продукт престоява 2 минути, като клиентът трябва да оцени по скалата от 1 до 10 какво е неговото усещане. Избор на най-подходящ продукт е на база чувствителността на кожата. От нея зависи и броят на слоевете, които ще се нанесат.

 Следва нанасяне на самия терапевтичен продукт C.R. 1 Complex – пилинг розацея, който престоява 10 минути, след което се отмива. Не е необходимо нанасянето на неутрализатор, тъй като продуктът се самонеутрализира. Може да се нанесе Peel-Off маска с пептиди, която има интензивно хидратиращо, стягащо и лифтинг действие.

За финал на терапията се нанасят P.O.S.T. Recovery Cream, който успокоява и хидратира кожата и U.V. Protect SPF 30 – крем за защита от UV лъчите. Времетраенето на терапията е 30-45 минути, като употребата на продуктите за домашна грижа е задължителна с оглед по-бързото възстановяване на кожата и постигането на отличен резултат.
Препоръчително е да се избягва излагането на слънце, дори и при използване на слънцезащитния продукт, особено в продължение на 10 дни след процедурата.

Facebook: pHformula Bulgaria
Instagram: phformulabulgaria

Няма коментари