pHformula

0

 pHformula е първата фармацевтична лечебно-козметична серия продукти за ресърфейсинг на кожата, резултат от иновативното сътрудничество между козметични и медицински разработки. Високоефективните професионални терапии на pHformula успешно решават кожни проблеми като акне, розацея, хиперпигментация и преждевременно стареене.  рНformula се отличава с уникална концепция и печели хилядите влюбени в нея пациенти с това, че представлява завършено и ефикасно терапевтично решение за широк спектър от дерматологични проблеми, без риск от появата на нежелани реакции и с гарантирани перфектни резултати.

 Авангардна концепция на pHformula
Всички професионални терапии на pHformula са базирани на последните технологии в регенеративната медицина и нямат аналог на пазара. В състава им са включени само меки плодови киселини, салицилова киселина и др., които не са агресивни към кожата. В основата на формулата на лечебно-козметичните продукти pHformula е PH-DVC – патентована система за дълбоко проникване на протони. PH-DVC е различен от традиционните химични пилинги. Системата осигурява контролирано и целенасочено проникване на активни съставки в дълбочина на кожата само благодарение на промяна в рН, като същевременно запазва целостта на епидермиса. Активира производството на колаген и еластин и стимулира клетъчното обновяване, без да предизвиква раздразнения или увреждане на кожата.

PH-DVC се състои от 3 различни структури: F-декалин – активира метаболитните процеси чрез стимулиране на вътрешно-клетъчния пренос на кислород, комплекс от сапонини – има противовъзпалително действие, намалява кожното раздразнение и подобрява проникването на активните съставки; микрополяризирани водни клъстери – капсулираните водни клъстери подпомагат проникването на активните вещества през роговия слой на кожата.
Научните изследвания показват, че F-декалинът ускорява заздравяването на рани и подобрява бариерната функция на кожата. Патентованата система PH-DVC е едновременно хидрофилна и хидрофобна, благодарение на което спомага за равномерното проникване на активните компоненти в дълбочина на кожата.

Иновацията – контролирано химично реструктуриране на кожата!
За разлика от традиционните химични пилинги, които предизвикват агресивно излющване на повърхностните кожни слоеве, продуктите на pHformula водят до контролирано химично реструктуриране на кожата. При него се провокира усилена клетъчна регенерация в различните слоеве на кожата, като по този начин повърхностната травма е минимална. Контролът се осъществява на няколко нива – първите две терапии се извършват от квалифициран медицински козметик, третата от лекар, а самият пациент допълва всичко това, като изпълнява предписанията за вкъщи.
Продуктите на pHformula се самонеутрализират, не се премахват от кожата и отсъства риск от нежелани реакции. Следват се строго персонализирани протоколи за всеки отделен пациент според нуждите на неговата кожа, които се назначават от лекаря. Силата и дълбочината на проникване на продуктите се контролира от терапевта в зависимост от броя слоеве продукт, които се нанасят върху кожата. Самият пациент взима активно участие в процеса на обновяване на кожата си чрез използването на поддържащата грижа в домашни условия.
Важно е да се отбележи, че в портфолиото на рНformula присъства и специално разработена SOS гама от продукти, предназначена за пациенти със свръхчувствителна кожа.

 Какво включва гамата на pHformula?
pHformula предлага 4 основни терапии и безброй възможности за комбинации между тях. Това са:
А.C.N.E. – активните съставки, съдържащи се в този разтовр проникват ефективно през порите, имат силен противовъзпалителен и кератолитичен ефект и нормализират кожата с акне. Действието им е насочено към 4-те фактора, отговорни за появата на акнето – себорея, хиперкератинизация, микробна колонизация и възпаление.
M.E.L.A. – силна формула на базата на клей, който спомага за по-бързото проникване на съставките. Специално подбраните компоненти потискат активността на тирозиназата (ензимът, отговорен за производството на меланин) и стимулират клетъчната регенерация. Постига се значително избледняване и редуциране на хиперпигментните петна при всички типове кожа.
A.G.E. – разтворите на pHformula са специално формулирани с мощен anti-ageing капацитет в посока намаляване на белезите на стареещата кожа – фотоувреждане, леки пигментации, липса на блясък, фини бръчици.
C.R. hronic redness & Rosacea treatment – активен комплекс за напълно възстановяване на хронично зачервената кожа. Антимикробната активност на включените вещества намалява зачервяването и потиска повторната му проява.

 При всички терапии с изключение на тази за лечение на розацея се използва продуктът S.P. комплекс, специално предназначен за „отваряне“ на клетъчните „канали“ за доставяне и по-добро проникване на активните съставки. Продуктът активира регенерацията на кожата и подобрява пенетрацията, като „разтваря“ мъртвите клетки.

Facebook: pHformula Bulgaria
Instagram: phformulabulgaria

Няма коментари