Изглаждане, подмладяване, съживяване и защита с органична мимоза

0

 Новата терапия за лице и серия продукти Мимоза на френската козметична марка Dr Renaud детоксикират, възстановяват, изглаждат и защитават кожата, елиминират първите белези на стареене. Продуктите са подходящи за възраст 25+ години и когато кожата има нужда от съживяване.

Изключителна тройна защита на кожата осигуряват екстракт от органична мимоза, специален полизахадриден защитен филм и танини от перуанския храст тара. Те защитават кожните клетки от разрушителното действие на свободните радикали, замърсената околна среда и вредните лъчения. Богат енергизиращ и хидратиращ коктейл (хиалуронова киселина, екстракти от тамаринд и слънчоглед, вакса и кора от мимоза) възстановяват блясъка и жизнеността. Патентованият невро-фито – кислороден комплекс стимулира синтеза на ендорфини и подобрява клетъчното дишане за свежа, гладка и сияйна кожа.

Активни съставки:

 • MIMOSA: Символизира безсмъртието и възкресението, чистотата и зараждането на пролетта. В много страни е символ на празника на жената. За да изглади първите бръчки, да се защити от външни агресивни условия, да хидратира и да съживи жизнената енергия на кожата, Dr Renaud избраха 3 екстракта от мимоза:
  Органичен екстракт от мимоза – богат на флавоноиди и защитава от оксидативния стрес, борейки се със свободните радикали.
  Смола от мимоза – съдържаща фитостероли и с изключителен омекотяващ ефект смолата от мимоза защитава кожата от дехидратация (от затворени помещения, климатици, инфрачервено осветление и др.).
  Кора от мимоза – екстрактът е богат на тритерпеноиди и сапонини, регулира кожната микрофлора – първото условие за добра клетъчна регенерация.
 • POLLUSTOP®: Полизахариди, които формират неоклузивен филм вследствие на био-ферментационните процеси, протичащи в участващите субстанции (сорбитол и ферменти). Тази патентована активна съставка действа като истински молекулярен филм, който предпазва от замърсяванията (твърди частици от атмосферата, тежки метали, прахови частици, оксидативен стрес, инфраред и ултравиолетово лъчение).

Основни действия:

 • Защита:

Невро-фито-кислороден комплекс®: стимулира синтеза на допамин и оксигенацията на клетките за гладка и спокойна кожа със свеж блясък.
POLLUSTOP®
Екстракт от органична мимоза
Танини от тара: защитава митохондриите от синьото лъчение.

 • Енергизиране:

Екстракт от покълнал слънчоглед: стимулира, енергизира, повишава синтеза на АТР с 40% за по-добра оксигенация на кожната тъкан.

 • Подхранване и хидратиране 

Смола от мимоза: богат на фитостероли – защитава от дехидратация.
Екстракт от тамаринд: растителна хиалуронова киселина с дълготрайно хидратиращо действие и ефект втора кожа.
Хиалуронова киселина: мощен хидратиращ ефект в епидермиса.

 • Регенериране

Екстракт от кора на мимоза

Няма коментари